Maak Kennis met WillyCars

Bij WillyCars draait alles om meer dan alleen maar auto’s verkopen; het draait om het creëren van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en excellentie.

Stap binnen bij ons familiebedrijf met meer dan 30 jaar expertise in de aankoop en verkoop van tweedehandswagens in het hart van het Waasland. Bij ons gaat het verder dan alleen auto’s; het draait om vertrouwen, zorg en kwaliteit.

Met een diepgewortelde passie voor auto’s streven we er altijd naar om de beste tweedehands voertuigen aan te bieden. We zoeken zorgvuldig naar wagens die ongevalvrij zijn, vrij van rook en het liefst afkomstig van de eerste eigenaar. Deze zorgvuldige selectie is onze belofte aan jou, omdat we weten hoe belangrijk het is om een betrouwbare auto te bezitten.

Bij WillyCars gaat het niet alleen om de verkoop; we geloven in het bieden van een complete ervaring. Daarom worden al onze wagens afgeleverd met een grondig onderhoud, gekeurd en zonder enig gebrek. Bovendien geniet je van gemoedsrust met onze uitgebreide garantie van 12 maanden.

 

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de betrouwbaarheid, kwaliteit en toewijding die WillyCars te bieden heeft.

OPENINGSUREN

Ma-Vrij: 09:00-12:00 | 14:00-18:00
Zaterdag: 10:00-15:00
Zon- & Feestdagen: Gesloten